Nyhedsbrev
Om apoteket

Om apoteket

Apotekeren

Apoteker Bente Wittrup er ejer af apoteket og hermed ansvarlig for den overordnede drift og ledelse af apoteket.  Sammen med de forskellige teams sørger hun for udvikling af arbejdsgange og kompetenceudvikling af alle medarbejdere. Hvert år afholdes medarbejderudviklingssamtaler med alle apotekets ansatte.

 

Farmaceut team

Farmaceuterne ekspederer sammen med farmakonomerne i skranketeamet. Herudover fungerer farmaceuter som problemløsere, f.eks., når der er specielle problemer eller spørgsmål.

Farmaceuterne er den faglige garant for det sortiment, som apoteket har på hylderne, og for den information, der er til rådighed for resten af personalet.

 

Skranke team

Det er skranketeamet og eleverne man primært møder som kunde på Søndergades apotek. De ekspederer både recepter og håndkøbsmedicin. Skranketeamet rådgiver og informerer om medicin, hudpleje, vitaminer, rygestop o.m.a. De enkelte i skranketeamet har hver deres områder, hvor de er eksperter indenfor.

Udover at ekspedere og rådgive sørger vi altid for at tilbyde kunden det billigst mulige produkt. Det gælder både receptpligtige lægemidler og håndkøbsvarer.

 

Logistik team

Det er vores logistikteam, som sørger for, at der altid er varer på lager, og at de forefindes på de pladser, hvor de skal være.

Irene og Marianne er uddannet i henholdsvis Matas og Føtex og har derfor en lang erfaring med beslægtede varer, inden de kom til apoteket.

Forsendelses team og bogholderi

Forsendelses teamet leder den daglige receptekspedition af de varer vi sender "ud af bagdøren" til privat forsendelse til hjemadressen eller til plejehjem, dyrlæger m.m.

Lene er apotekets regnskabsmedarbejder i bogholderiet og varetager PBS-service.

Elev team

Vores 3 farmakonomelever er i gang med den 3 årige farmakonomuddannelse. Det er en medicinskfaglig uddannelse, som veksler mellem praktikophold på apoteket og skoleophold på Pharmakon i Hillerød.
Eleverne har en hel dag pr. uge, hvor de studerer. De andre dage er de med i alt det praktiske arbejde på apoteket, så de lærer hurtigt at ekspedere og rådgive om lægemidler, kosttilskud og hudpleje m.m. Vi bestræber os på at have en elev pr. årgang.

Chauffør team

Kurt er apotekets faste chauffør. Han kører ture til vores filialer Bankager Apotek og Stensballe Apotek samt udbringning til sundhedscentre, plejehjem, lægehuse, dyrlæger og private adresser.

Apoteker Bente Wittrup

Dine oplysninger