Nyhedsbrev
LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay

La Roche-Posay. Anbefales af mere end 25.000 dermatologer.

La Roche-Posay har i mere end 30 år samarbejdet med dermatologer over hele verden om at udvikle produkter inden for hudpleje, der opfylder deres behov og krav. Vi støtter desuden  dermatologerne i deres uddannelse og i deres daglige arbejde med patienter gennem en række forskellige foranstaltninger, herunder workshops for patienter og informationsdage om hudkræft.

Specialist i sensitiv hud

Med sine mere end 30 års forskningserfaring og 25 patenter er La Roche-Posay en førende aktør inden for udviklingen af produkter formuleret til senstiv hud, der sikrer optimal tolerance og sikkerhed. Derved opfylder La Roche-Posay behovene hos de mere end 70 % kvinder, der mener, at de har sensitiv hud.

(IPSOS Health & Beauty, Frankrig, Pharmacie 2007)

Formuleret med beroligende og antioxiderende La Roche-Posay kildevand.

I hjertet af La Roche-Posay: det unikke termalske kildevand, der anvendes i alle de hudplejeprodukter vi producerer. Dette effektive vand, der tåles af de fleste hudtyper, gør, at mærket adskiller sig fra andre mærker, og er uden tvivl det, der gør, at 25.000 dermatologer verden over anbefaler vores produkter til tusindvis af kvinder, mænd og børn til daglig brug.

La Roche-Posay. Det nyeste inden for dermatologi. Klinisk dokumenteret.

La Roche-Posays produkter er formuleret med de de mest avancerede aktive ingredienser, ofte inspireret af den seneste udvikling inden for medicinsk forskning (sårheling, inflammation, diabetes osv.). Ingrediensernes effektivtet evalueres i forhold til placebo i kliniske forsøg som gennemføres på internationale dermatologiske afdelinger i henhold til videnskabelige benchmark-kriterier.

Se La Roche-Posay´s store udvalg Klik Her

 

Dine oplysninger